Edese Tennisclub viert elfde lustrum

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - De Edese tennisclub viert zaterdag 24 november het 55-jarig bestaan. Er is een commissie gevormd om dit feest te organiseren. Het ligt in de bedoeling dat de gehele dag aandacht wordt geschonken aan dit lustrumfeest.

,,Allereerst worden alle pupillen ( leden t/m 12 jaar ) uitgenodigd massaal deel te nemen aan een tienkamp; allerlei teamspelletjes met racket en bal zullen worden uitgezet om de jeugd voor sportieve problemen te plaatsen die ze door samenwerking kunnen oplossen. Tijdens de spelvormen zullen de kids van ETC worden getrakteerd. Na de pupillen zijn de junioren aan de beurt. Alle junioren zijn welkom om paarsgewijs deel te nemen aan de lustrumtiebreak. Middels een vernuftig systeem zal elk tweetal vele partijen spelen om na afloop na te gaan wie uiteindelijk de lustrumwinnaar is", laat de organisatie weten.

,,'s Avonds worden de senioren verwacht om 19.52 uur ( het jaar van oprichting ) Een ieder wordt uitgenodigd om met een klein feestartikel als toegangsbewijs deel te nemen aan deze feestavond. Deze feestelijke happening heeft als motto gekregen :ETC opent blik."

..Tijdens de feestavond zal ETC een blik op 55 jarig bestaan openen, de flashbacks zullen via een grootscherm getoond worden en dat belooft veel plezier want ETC kent een rijke historie. Het grootste gedeelte zal besteed worden aan dans vandaar dat een heuse band is besteld om de leden aan het bewegen te krijgen. De gehele avond staat verder bol met verrassingen. Omdat het feest in het paviljoen van ETC wordt gehouden worden er toegangskaarten voor 55 cent per stuk verkocht want er moet wel ruimte overblijven voor het dansen. Alle leden van ETC worden aangemoedigd om deel te nemen aan dit lustrumfeest, het wordt een gezellig feest vooral als een ieder van de partij is."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie