Reehorst'45 pakt eerste punten in de zaal

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE – De eerste korfbalwedstrijd in de zaalcompetitie heeft Reehorst'45 met winst afgesloten. De Edenaren wonnen met 14-10 van Wolderwijd uit Zeewolde.

De Edenaren kwamen binnen twintig minuten spelen met 3-0 voor. Daarna trok Wolderwijd de stand weer gelijk.

Via doelpunten van Dieke Verhoek en Nicole de Lugt pakte Reehorst opnieuw een voorsprong. Halverwege stond minimale voorsprong van 5-4 op het scorebord. Na rust vergroot het Edese team de voorsprong weer naar 8-5.

Maar weer kwam Wolderwijd terug in de wedstrijd. Bij 8-7 vergrootte Coen Janssen de voorsprong weer. Even ging het gelijk op, maar toen gaf Reehorst definitief gas en liep uit naar 13-9. Als laatste scoort Coen Janssen. Hij bepaalde de eindstand op 14-10. Coach Theo van Duinkerken was tevreden met de punten, ,,maar de uitslag had dikker kunnen zijn".

Scores CKV Reehorst: Gerben de Nooij 3x, Coen Janssen 3x, Maikel Berends 2x, Annereinou Dijkstra 2x, Nicole de Lugt 2x, Dieke Verhoek 2x.