Bennekomse valt met scooter

25 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE/BENNEKOM - Een 16-jarige inwoonster uit Bennekom is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij vermoedelijk een aanrijding met een paaltje.

Omstreeks 05:40 uur kreeg de politie een melding dat er een scooter midden op het Statepad (tussen Maanderbroekweg en Laan der Verenigde Naties) lag. Tevens lagen er sleutels en een helm. Toen de politie ter plaatse kwam zagen agenten schade aan een wit paaltje naast de weg.

De politie heeft vervolgens de berm afgezocht naar het slachtoffer, maar niemand aangetroffen. De scooter was zwaar beschadigd. Via het kenteken konden agenten de identiteit van het vermoedelijke slachtoffer, een 16-jarige Bennekomse, achterhalen.

Toen de politie bij haar woning kwam, bleek het meisje een dikke lip te hebben en liep zij mank. De Bennekomse verklaarde echter zich niets te kunnen herinneren. Hoe de aanrijding was gebeurd wist ze niet. Waarschijnlijk heeft zij een paaltje over het hoofd gezien en zou ze daardoor gevallen zijn.

De Bennekomse is later op eigen gelegenheid voor controle naar het ziekenhuis gegaan. De politie heeft tegen de Bennekomse proces-verbaal opgemaakt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie