Harskamp en Oene in evenwicht

28 november 2007 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Harskamp en Oene deden net als op de ranglijst ook op het voetbalveld niet veel voor elkaar onder in het sportieve duel op 't Meuleveld. De eerste helft was voor de roodzwarten uit de legerplaats. En na de doelwisseling was Oene de betere van de twee. Het 1-1 gelijke spel gaf de verhoudingen in het veld goed weer.

Toch zou het er voor Harskamp allemaal heel anders hebben uit gezien als de man in het zwarte pak vlak voor tijd bij die gelijke stand had gefloten voor het onderuithalen van Aldo van Norel. De referee deed of zijn neus bloedde. En maakte twintig seconden later een einde aan de wedstrijd. In de eerste helft heerste Harskamp. Aldo en Arnand van Norel kregen kansen, die er niet in gingen.

Na de maagdelijke eerste helft was Oene de sterkere van de twee. Halverwege het tweede part scoorde Sander ter Beek uit een vrije trap: 0-1. De mannen van trainer Dick Mulder gaven de moed niet op en deden er een schepje bij. Voorlopig moest Harskamp het doen met wat kleine kansjes. Na een mooie voorzet van Andy Waaijenberg kopte Aldo van Norel de 1-1 binnen.