Vlaamse Lady Angelina in Zwart Gat van Cultura

28 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Lady Angelina, “de Vlaamse Queen of Drama”, treedt vrijdag 7 december op in het eerste Zwarte Gat van dit seizoen in het Edese theater Cultura. Zij brengt passionele levens-en liefdesliederen gewapend met revolver en accordeon.

Op haar onafscheidelijke rode cowboylaarzen en met zwoele stem zet deze zwarte engel van het levenslied een cabaretachtige sfeer neer die doet denken aan de side-shows van vroegere circussen. Met haar zwarte vleugeltjes en frivole kostuums is zij steeds weer een vurige verschijning, haar repertoire beschrijft ze zelf als een cocktail van bloed en bloemsuiker. Breng dus alvast uw zakdoek mee en... no tears, money back!

In de ouderwetse cabaretsfeer van vroegere circussen presenteert Lady Angelina, koningin van Bloed en Bloemsuiker, een vrouwelijk maar bizar universum. Bloedstollende levensliederen over De Liefde, De Dood en De Jaloezie worden afgewisseld met grappig-gruwelijke maar toch ook zeer herkenbare vertelsels over meisjes, moeders en andere zotte vrouwmensen. Soms hilarisch, soms schrijnend, maar altijd even intens.

Meer informatie over Lady Angelina is te vinden op haar website www.ladyangelina.com. Haar cd “C’est Quoi l’Amour” is ook in Nederland te koop. In België heeft zij al vele harten gestolen, ook Nederlandse festivals hebben de Lady ontdekt.

De Zwarte Gaten van Cultura zijn speciaal voor fijnproevers op theatergebied. Aan het begin van het seizoen is nog onbekend wie er die data op het podium zal staan. De gaten worden ingevuld met zeer bijzondere theaterproducties die de programmeur van Cultura gaandeweg het seizoen op festivals en in theaters ontdekt.

Kaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via telefoon 672800.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie