Toneelgroep In Petto speelt ‘Kontakt met Kootje’

28 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Onder leiding van spelleider/regisseur Karel van Mechelen hebben de spelers van toneelgroep In Petto ook dit jaar ook weer hard gewerkt om het nieuwe stuk in te studeren. Op zaterdag 1 december vindt de jaarlijkse voorstelling in theater De Reehorst plaats.

Dit jaar is gekozen voor ‘Kontakt met Kootje’, een vrolijk spel in drie bedrijven geschreven door Hans van Wijngaarden. Het draait in dit stuk allemaal om Willem de Vries. Hij heeft een huwelijksadvertentie in de krant geplaatst en krijgt antwoord van een zekere Kootje. Er arriveert een brief van Kootje en nog diezelfde avond dient ze zich aan, samen met haar hele familie..!? Kootje is een markante verschijning en haar familie is een stel vreemde figuren. Willem komt er al gauw achter wat hij aan Kootje en haar familie heeft en hij wil hen zo snel mogelijk weer kwijt. Maar voordat de familie vertrekt, moet Willem eerst nog heel wat ondergaan….dwaze en tegelijkertijd hilarische situaties moet hij het hoofd bieden! Maar als Kootje niet de ware is, wie is dan wel de juiste vrouw voor Willem? En welke rol spelen zijn huishoudster Dien, zijn nichtje Jolanda en haar vriendin Yvonne in dit hele verhaal?

Toneelgroep In Petto bestaat al bijna 30 jaar en is ontstaan uit de personeelsvereniging van de PTT. De toneelgroep bestaat uit twintig enthousiaste mensen van uiteenlopende leeftijden.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Toegangskaarten à € 10,00 kunnen telefonisch worden gereserveerd via tel. (0318) 750 332.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie