Chasin’ Store gevestigd in Ede

28 november 2007 om 00:00 Nieuws

De actie van de gratis jeans was een groot succes, aldus Dave Vreman, de regio manager van Chasin’ Store. ,,Zo’n actie doen wij bij iedere zaak die wij openen.” Niet alleen in Ede opende Chasin’ Store in de voorbije week een nieuwe vestiging. Ook in Tilburg. Volgend jaar komen daar volgens Vreman nog vijftien/twintig vestigingen bij in heel Nederland. ,

Nieuwe winkel is sterk mode en merk bewust’ EDE - Chasin’ Store opende in de Grotestraat 6 in Ede een nieuwe zaak. Medewerkers van Chasin’ liepen rond in het dorp en hingen op hoge plekken jeans op. Wie één van deze jeans wist te bemachtigen, kon deze jeans in de winkel inruilen voor een passend model.

Chasin’ is een jeansfashion label voor mannen. Het internationale topmerk Chasin’ opereert in het midden tot middenhoog jeanssegment. De Chasin’ man is mode en merk bewust en heeft oog voor detail. De goedgeklede Chasin’ man maakt goede combinaties van basics & fashion. In de Chasin’ Store zijn jeans, non denim, t-shirts- sweaters, knitwear, jackets, underwear en accessoires, te koop.

Je kunt de doelgroep in de Chasin’ Store het beste omschrijven als brand met kernwoorden als: mannelijk, stoer, internationaal, industrieel, fashion en sophisatced. De kleding is volgens Vreman stijlvolle fashion kleding verkocht voor de modische man. ,,Kleding voor de man, die er goed uit wil zien. De man die goed voor de dag wil komen en die zich op z’n gemak wil voelen.”

In de Chasin’ Store kan de klant dus ook voor voor boxershorts terecht. ,,Na het merk Björn Borg is Chasin’ het best verkochte merk.” Nog voor de opening werden er in de nieuwe winkel van Chasin’ de laatste puntjes op de i. Het personeel in de Edese winkel weet volgens Dave Vreman precies wat zij moeten doen. ,,Het personeel is al maanden van tevoren aangenomen en heeft allemaal een interne training gehad.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie