Eerste 'Ladies Night' van HealthCity

28 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - HealthCity Ede hielde deze maand in samenwerking met verschillende ondernemers uit de gemeente Ede haar eerste 'Ladies Night'. Een avond voor en door vrouwen, waar allerlei kraampjes te vinden waren op het gebied van mode, beauty en gezondheid.

Om zes uur ’s avonds sloot HealthCity haar deuren voor haar sporters, om deze weer om zeven uur te openen voor alle vrouwen van Ede en omstreken. Zij werden ontvangen door twee heuse piccolo’s, de enige heren die op deze avond aanwezig konden zijn. Ondanks het slechte weer was de opkomst boven verwachting hoog, ruim 400 dames hebben deze avond bezocht.

Zij konden hun haar laten stylen bij Bas Coiffures, make-up- en huidverzorgingsadvies krijgen bij de stand van Ici Paris XL en alles over speciale sportschoenzolen te weten komen bij de stand van Just for Feet. Om acht uur en negen uur waren er modeshows van Only, Vero Moda, New Port Blue en Time Out. Deze werden gevolgd door een presentatie van Christine le Duc, dat veel hilariteit veroorzaakte onder de dames.

In de dameskleedkamer konden de ladies een voetreflexzone massage krijgen, advies door schoonheidssalon Diva uit Veenendaal en demonstraties volgen over het opzetten van gelnagels bij Laura’s Nagelstudio en het inzetten van hairextensions bij Jasmira.

De groeplessenzaal was omgetoverd tot een klein marktplein waar ondernemers als Jamin, Hairzone, 1001 Nacht, Livera, RVS, LinCherie, Trento en Sari Marijs hun producten konden presenteren.

HealthCity zelf had twee stands waar dames zich in konden schrijven voor het volgen van een van de groeplessen of een dag gratis fitness. Ook konden de bezoeksters meedoen met een loterij, voor leden werden er nike-pakketten verloot, voor niet leden 10 keer 1 maand gratis sporten.

Bij het verlaten van de Ladies Night werd aan iedere dame een goodie bag overhandigd met daarin een aantal presentjes van de deelnemende bedrijven.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie