Eéntonig verhaal bij Ede/Victoria

28 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Het wordt een ééntonig verhaal bij Ede/Victoria. Het op de voorlaatste plaats staande team van Gerrit Heikamp kan maar moeilijk tot scoren komen. Prins Bernhard had daar in het rechtstreekse duel minder moeite mee. Met een vette 6-2 nederlaag konden de Edenaren de thuisreis aanvaarden.

Gerrit Heikamp wordt er moedeloos van. In het eerste kwartier had zijn ploeg drie honderd procent kansen. En geen van die kansen belandde in het doel van Prins Bernhard. En dan gaat die voetbalwet 'wie zelf niet scoort, krijgt doelpunten in het eigen hok' weer op. Na een kwartier maakte Sander Blijenberg er 1-0 van.

Het werd het begin van een doelpuntenfestijn. Jos Michels, de achttienjarige zoon van oud-DTS-trainer Jos Michels, tilde de stand naar 2-0. In de persoon van Gert Jan van de Kraats kon Ede/Victoria wat terug doen: 2-1. Met die stand werd er gerust.

Meteen na de aftrap verzuimden de oranjehemden om er 2-2 van te maken. Prins Bernhard zat daar niet mee en maakte er in de persoon van Pieter Boeve 3-1 van. Door een eigen doelpunt van Maarten Boeve kwam Ede/Victoria terug tot 3-2. In een alles of niets offensief probeerden de Edenaren ten minste één punt uit het vuur te slepen. Het werd niets. Sander Bronkhorst en tweemaal Sander Blijenberg zorgden voor een 6-2 eindstand.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie