Witte Ster geeft Reehorst handballes

28 november 2007 om 00:00 Nieuws

ÉDE - De handballers van HV Reehorst zijn beland in de hoek waar de klappen vallen. In eigen huis kregen de Edenaren handballes in beleving, schotkracht en overtuiging (20-35).

Reehorst opende nog redelijk en door twee doelpunten van Dirk-Jan Bulsink stond er na vijf 5 minuten een 2-2 op het scorebord. Vervolgens miste de ploeg de overtuiging en namen de mannen uit het Brabantse Waspik het heft in handen en liepen door goed en vooral effectief handbal uit naar 2-7

Reehorst trachtte aan te klampen en fraaie treffers van Jos Boers en Jeff de Quay brachten de stand op 5-9

Josha Sietstra kon daarna vertrekken naar de kleedkamer door een domme overtreding, maar Reehorst bleef op een redelijke afstand volgen. Kort voor rust sloegen de 'zwartwitten' keihard toe en tilden de stand naar 9-16.

De tweede helft viel er vooral van goed handbal van de tegenstander te genieten, waarbij Reehorst vooral via cirkelspel (Jos Boers) af en toe kon antwoorden.

Ondanks treffers van Stef Korporaal en Boers konden de fysiek veel te sterke tegenstander gemakkelijk naar een verdiende overwinning snellen 20-35.