Tiende nederlaag Ede/Victoria

5 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Ede/Victoria maakt één van de slechtste seizoenen uit de historie mee. Het tellertje van de ploeg van Gerrit Heikamp staat nog altijd op één zege en één gelijkspel. Tegen EZC '84 incasseerden de oranjehemden de tiende nederlaag: 3-1.

In de eerste helft deed Ede/Victoria niet veel onder voor EZC'84. Bij vlagen waren de Edenaren zelfs de betere van de twee. Toch bracht William Hulshof de thuisclub aan de leiding, 1-0. Peter van de Horst verzuimde vanaf de stip de gelijkmaker te noteren. Daarna liep EZC via een treffer van Erol Berdo uit naar 2-0.

In de tweede helft probeerde Ede/Victoria het tij te keren. En het leek er op dat Gert Jan van de Kraats z'n ploeg terug in de wedstrijd bracht: 2-1. Verder dan dit liet EZC het niet komen. William Hulshof bepaalde de eindstand op 3-1.