Harskamp met 8-3 in de pan gehakt

5 december 2007 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Dick Mulder en z'n mannen zullen het bezoek aan Rood Wit '58 in Putten iets anders voorgesteld hebben. Na de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht, getuige de 1-1 ruststand. Na de doelwisseling werden de roodzwarten in de pan gehakt door Rood Wit: 8-3.

In de eerste helft waren de twee ploegen goed aan elkaar gewaagd. Halverwege dit part namen de gastheren via John Pansier de leiding: 1-0. Aldo van Norel scoorde namens Harskamp de gelijkmaker: 1-1. Na het verplichte kopje thee liep het van geen kanten bij de equipe uit de legerplaats. Binnen mum van tijd stond Rood Wit met 3-1 voor. Wilfred van den Brink en Marcel van Montfrans via een pingel waren de schutters: 3-1.

Rood Wit had de smaak te maken en liep door treffers van tweemaal John Pansier uit naar 5-1. Twee strafschoppen van Arnand van Norel leken Harskamp terug in de wedstrijd te brengen: 5-3. Het bleek ijdele hoop. Marcel van Montfrans mikte weer een elfmeter achter doelman Antwin Jansen, 6-3. Daarna bepaalden Wilfred van de Brink en Gerco Bos de eindstand op 8-3.