Soufyan Ait Ali en Ertan Demirel winnen in Utrecht

5 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Bij een toernooi in Utrecht werden door de judoka's van Sportschool Venendaal meerdere medailles mee naar huis genomen.

Zo werd Ertan Demirel kampioen in het zwaargewicht bij de jongens van 10 en 11 jaar. Een fantastische prestatie van deze Edese judoka. Hij wist al zijn partijen met een ippon (vol punt) te winnen.

Soufyan Ait Ali, ook in de leeftijd 10 en 11 jaar, werd ook kampioen. In zijn eerste partij kwam hij al snel voor met een mooie worp. Echter in het vervolg van de partij kreeg hij een dubieuze worp tegen; zijn tegenstander won. Aan het eind van zijn poule eindigden twee judoka's op de eerste plaats echter het onderling resultaat - Soufyan won van deze jongen - was beslissend.

Tweede prijzen waren er voor: Aylin Demirel - Jorrit Sprik en Sven Wijgman; derde prijzen voor: Frederique Kroon - Jacco Overeem en Bob Kroon. Thomas Dousma werd vierde.

Zaterdag worden de Judo Club Kampioenschappen gehouden. Om 13.00 uur wordt begonnen.

Voor meer informatie: 0318-595007 of mailen naar info@Sportschool-Venendaal.nl