RVS brengt muziek ‘paraplucommercial’ uit

5 december 2007 om 00:00 Nieuws

De combinatie van het beeld en de muziek maken dat het een opvallende commercial is en blijkt tot de verbeelding te spreken. RVS is sinds de introductie van de commercial overstelpt met vragen en reacties over de muziek. Dit is de reden dat RVS heeft besloten om de muziek zelf uit te brengen en aan iedereen beschikbaar te stellen. Het downloaden is mogelijk via de site van RVS of rechtreeks via verschillende downloadsites zoals onder andere Radio 538 en Q-music.

EDE - De commercial van het Edese RVS, waarbij de man met paraplu door de lucht zweeft, heeft op velen een grote indruk gemaakt.

Het nummer ‘Come wander with me’ is nooit eerder uitgebracht, maar alleen te horen geweest in een aflevering van een Amerikaanse - jaren ‘60 tv serie- The Twilight Zone. Het nummer is geschreven door Jeff Alexander en nodigt uit om de toekomst gezamenlijk tegemoet te treden.

Het nummer wordt gezongen door Bonnie Beecher, die het in 1964 in de bewuste aflevering zong voor haar tegenspeler. RVS heeft de muziek nu commercieel uitgebracht, zodat het nummer verkrijgbaar is via alle downloadshops in de Benelux. Kijk voor meer informatie hiervoor op de RVS-site. Koen Mortier, de regisseur van de commercial, is verantwoordelijk voor de keuze van de muziek. Hij heeft zich laten leiden door het gevoel dat de commercial bij hem teweeg bracht tijdens het filmen en monteren.

Enerzijds vanwege de tekst van het liedje en anderzijds vanwege de klanken die rust en zekerheid uitstralen. Daardoor vormen het beeld en geluid zo’n mooie eenheid.

RVS is een van de grotere Nederlandse financiële dienstverleners met eigen adviseurs in loondienst (950). RVS geeft persoonlijk financieel advies bij klanten thuis en richt zich op pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Het bedrijf heeft al meer dan 165 jaar ervaring.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie