Kerststukjes maken bij Palliatief Centrum

5 december 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Het Palliatief Centrum in Bennekom houdt donderdag 13 december een creatieve bijeenkomst kerststukjes maken.

Marja Degen, gespecialiseerd in het gebruiken van natuurlijke producten, begeleidt de deelnemer en geeft advies tijdens deze sfeervolle bijeenkomst.

Belangstellenden, en hun mantelzorgers, zijn welkom van 10.00 tot 12.00 uur, op de Boerhaavelaan 1 in Bennekom. Dit is de ingang van de Halderhof.

De receptionist kan de deelnemers de weg wijzen naar het Palliatief Centrum. Er zijn aan deze creatieve bijeenkomst geen kosten verbonden.

Specifieke informatie over het Palliatief Centrum? Neem dan op maandag of donderdag contact op met Brigitte Bartels, oncologieverpleegkundige van het Palliatief Centrum in Bennekom, telefoon 0318 492166.

In Bennekom is dit centrum open op maandag en donderdag en in Wageningen op woensdag. Hier worden drie vormen van zorg aangeboden: dagzorg, mantelzorgbegeleiding en een inloopfunctie.

Er is een multidisciplinair team beschikbaar voor advies bij de organisatie van zorg, advies en behandeling bij allerlei lichamelijke symptomen, psychosociale begeleiding, enzovoort.

www.edestad.nl

Uitgebreid agenda-aanbod zeven dagen per week, vierentwintig per uur per dag, op Digitaal Dagblad Ede Stad; www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie