Hoogstaand spel levert TweeVV slechts schamel puntje op

5 december 2007 om 00:00 Nieuws

Trainer/coach Frits Metiary praat enthousiast over het spel in de eerste set: ,,Het was top zoals we speelden, zoals béide ploegen speelden in de eerste set. Het was hoogstaand volleybal. We wisten zelfs vier punten los te komen en dat vast te houden. De eerste set wonnen we overtuigend.” Ook in de tweede set stond het spel op een hoog peil maar daarin maakte TweeVV enkele fouten waardoor Arvevo iets uitliep. De laatste twee sets gaven eenzelfde beeld te zien waardoor de wedstrijd met 3-1 voor de Arnhemmers was.

EDE - In Arnhem presteerden de mannen van TweeVV uitstekend tegen de nummer vier, Arvevo. Desondanks lukte het de Edese volleyballers niet meer dan één punt mee naar huis te nemen.

De mannen van het voor TweeVV belangrijke tweede team hebben na ruim een jaar weer een trainer, Spencer Keijner. De Edenaar, in het verleden trainer van een eerstedivisie vrouwenploeg, heeft er erg veel zin in: ,,Dit relatief jonge team, vorig jaar nog spelend in de tweede klasse, draait nu boven in de eerste klasse mee, een geweldige prestatie.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie