Kerstkransen maken bij Natuurcentrum Veluwe

5 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Het gebruik van kerstkransen is een traditie van honderden jaren. Vroeger dacht men, dat door het ophangen van een krans aan de deur of een muur van het huis, de bewoners beschermd zouden worden tegen boze geesten.

Tegenwoordig dienen de kerstkransen als versiering van de huizen in de donkere decembermaand. Kerstkransen kan men tegenwoordig kant en klaar kopen. Dat is het gemakkelijkst. Maar wat is leuker dan zelf kerstkransen te maken? Een eigen sfeer creëren binnen en buiten. Het lijkt moeilijk, maar dat valt reuze mee. Zeker wanneer het maken van een kerstkrans gebeurt onder deskundige leiding.

Regio VVV Veluwe & Vallei, Berbar's Winkeltje en Natuurcentrum Veluwe bieden de mogelijkheid zelf een krans te maken van natuurlijke materialen.

De workshop is op zaterdag 8 december, van 14:00 tot ca 16:00/16:30 uur. Belangstellenden worden verzocht een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.

Natuurcentrum Veluwe, gelegen aan de Groot Ginkelseweg 2a in Ede, (zijweg van de N 224, provinciale weg Arnhem-Ede). Kosten: 12,50 per persoon, inclusief alle benodigde materialen.

Reserveren is noodzakelijk. Dit kan bij de Regio VVV Veluwe &Vallei in Ede, telefoon 0900-835893.

Meer weten over het Natuurcentrum Veluwe?: www.natuurcentrumveluwe.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie