V.l.n.r.: Gerjan van Apeldoorn, Alice Brouwer, Teunis Lokhorst, Wim Boon, Klazien van den Brink, Marinus Roseboom
V.l.n.r.: Gerjan van Apeldoorn, Alice Brouwer, Teunis Lokhorst, Wim Boon, Klazien van den Brink, Marinus Roseboom Ingrid Roes

AgriTeam Makelaars Midden Nederland breidt uit!

6 april 2018 om 13:51 Nieuws Deel je nieuws

De makelaars van AgriTeam Midden Nederland, Wim Boon, Marinus Roseboom en Gerjan van Apeldoorn, zijn al sinds 1998 dé partners in de aan- en verkoop van uw agrarisch vastgoed. Aangesloten bij VastgoedPro bieden wij richting de markt een kwaliteitskeurmerk als het gaat om het kopen, verkopen, huren, verhuren of taxeren van uw onroerend goed.
Ook voor advisering over bestemmingsplanmogelijkheden, het opmaken van koopakten en pachtcontracten en uw fosfaattransacties bent u bij ons aan het goede adres. En bent u die boer, die zijn vleugels binnenkort uitslaat in het buitenland? AgriTeam International loopt ook in dit proces graag met u op.

Vanwege toegenomen werkzaamheden en uitbreiding van ons werkgebied is Teunis Lokhorst als 4e makelaar aan ons team Midden Nederland toegevoegd. Hij stelt zich graag aan u voor:
‘Ik ben Teunis Lokhorst, sinds kort werkzaam bij AgriTeam Makelaars. Als boerenzoon én relatiebeheerder voor agrarische relaties bij ABN AMRO in het Rivierengebied, heb ik ervaring opgebouwd in de agrarische sector. Mijn doelstelling is om op basis van vertrouwen onderscheidend bezig te zijn, samen met u als ondernemer. Graag maak ik een afspraak met u om kennis te maken.’

Van Kampen tot de Maas, van Schoonhoven tot de IJssel:
AgriTeam Midden Nederland begeleidt u graag in alle belangrijke fases van uw bedrijfsvoering!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie