Andere opzet brieven schrijven bij Amnesty

5 december 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - In Bennekom heeft de maandelijkse schrijfavond ruim dertig jaar plaatsgevonden met zeer trouwe bezoekers. De schrijfavond gaat echter verdwijnen om plaats te maken voor andere mogelijkheden om actief deel te nemen aan de maandelijkse schrijfacties.

In de eerste week van elke maand worden de voorbeeldbrieven in de bibliotheek van Bennekom neergelegd. Men kan deze brieven gratis meenemen om thuis te schrijven of te ondertekenen. Ook is er de mogelijkheid om een schrijfabonnement te nemen. Tegen betaling van zeven euro per jaar worden de brieven thuis bezorgd. Opgave per E-mail: info@amnestybennekom.nl of telefonisch: 0318417537 (Joke Wiersma).

Op 10 december zal de laatste schrijfavond worden gehouden van 18.00 tot 20.00 uur in de Bennekomse bibliotheek. De brieven gaan deze maand naar autoriteiten van Egypte, Marokko en Zuid-Korea.

Ook kunnen er eindejaars-kaarten worden gestuurd naar gevangenen. Namen en adressen liggen ter keuze in de bibliotheek. Suggesties voor wensen in verschillende talen zijn bijgevoegd.

De schrijfavond in Bennekom verdwijnt, maar het aanbod van brieven naar landen, waar medemensen onrechtmatig worden behandeld, blijft bestaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie