Puur huidverbetering vestigt zich in Ede

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

Dagelijks wordt de huid bedreigd door diverse externe factoren, zoals onevenwichtige voedingsgewoonten, stress en luchtvervuiling. Daarbij worden we, onder meer door de verdunning van de ozonlaag, steeds meer blootgesteld aan de schadelijke stralen van de zon.

,,Deze externe factoren verstoren de normale functies van de huidcellen, veroorzaken ernstige vitaminen-tekorten en doen de huid verouderen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat in feite tachtig procent van de veroudering van de huid te wijten is aan deze externe factoren. Slechts twintig procent is het gevolg van natuurlijke veroudering. Vandaar dat ik mij vooral wil richten op huidverbetering, waarbij beschadigingen van de huid als gevolg van deze externe factoren, worden hersteld of voorkomen”, zegt Vera Brinkhorst.

Environ

,,Na lang zoeken heb ik vijf jaar geleden kennisgemaakt met het product Environ. Environ heeft crèmes ontwikkeld met een hoge dosis effectieve vitamine A en anti-oxidanten, die de door de zon veroorzaakte schade weet te herstellen of tot een minimum weet te beperken”, legt Brinkhorst uit. ,,Environ heeft een interactief gamma ontwikkeld en is daarmee in staat om de opnamecapaciteit van de huid voor actieve bestanddelen te verhogen zodat de effecten worden versterkt. Dit in combinatie met zachte natuurlijke alpha hydroxy zuren (voor een natuurlijke zuurtegraad van de huid en het voorkomen van bacteriële groei) en met vitamine- en antioxidantenproducten kunnen hele mooie resultaten worden bereikt en kan ik voor ieder huidtype de beste verzorging samenstellen.”

De producten van Environ zijn vrij van kleurstoffen,veroorzaken geen comedonen en beperken het risico op allergieën en overgevoeligheidsreacties. De producten zijn niet op dieren getest.

Ideale oplossing

,,Naast de huidverzorgingsproducten kunnen klanten bij mij ook terecht voor de fantastische Minerale Skin Care make up van Jane Iredale. Deze minerale producten zijn een fond de teint, poeder, concealer en zonbescherming in een, zonder vul- en bindmiddelen en ook zonder kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen. Ze zijn zeer waterresistant en bieden een ideale oplossing voor alle huidtypes. Het heeft een prachtig camouflerend en natuurlijk effect en bevat bovendien een goede zonbescherming zonder chemische filters”, besluit Vera.

Puur Huidverbetering

Buurtmeesterweg 9 Ede, tel. 0318-610084, info@puurhuidverbetering.nl, www.puurhuidverbetering.nl

EDE - ,,Het is mijn doelstelling om met behoud van de natuurlijke uitstraling en mimiek, de kwaliteit van de huid te verbeteren om zo het onvermijdelijke huidverouderingsproces op een mooie manier te laten verlopen”, aldus Vera Brinkhorst. ,,Een van nature gezonde huid is lang niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen hebben problemen met de talgproductie, vochtproblemen, een hele dunne huid of juist een hele dikke grauwe huid. In mijn instituut wil ik werken aan een gezonde huid. Een gezonde huid straalt, glanst, heeft fijne poriën en een mooie doorbloeding. Het klinkt logisch maar dat is het voor heel veel mensen helaas niet.”
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie