Bernardo’s speciaal voor kerst even open

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Voor het eerst in het bestaan ook ijsverkoop in december, want van 21 tot en met 24 december opent Bernardo’s IJssalon aan de Molenstraat zijn deuren voor het publiek.

En dat is bijzonder, want nog nooit eerder in het bestaan van de ijssalon koos de leiding ervoor ook vlak voor kerst een aantal dagen open te gaan. Uiteraard zijn de vitrines zoals gebruikelijk goed gevuld met tientallen soorten ijs. Tevens zijn er diverse ijstaarten te bestellen.

Overspoeld

Al jaren wordt Bernardo’s overspoeld met vragen om ook rond de kerstdagen open te gaan, en dit jaar wordt daaraan dus voor het eerst gehoor gegeven. Bernardo’s wijkt niet af van het bestaande concept, maar richt zich natuurlijk wel op het dessert van het kerstdiner.

Naast het overbekende hoorntje aan de vitrine en de ijscoupes in de salon, wordt er dan ook speciaal aandacht besteed aan het meenemen van ijs voor thuis. Niet alleen in de bekende roze bekers, maar bijvoorbeeld ook in de vorm van verschillende soorten ijstaarten, die via Bernardo’s website van tevoren kunnen worden besteld. Uiteraard wordt de ijssalon in Kerstsfeer gebracht en zijn er speciale winterse lekkernijen verkrijgbaar.

u De ijssalon gaat van 21 tot en met 24 december open tussen 13.00 en 20.00 uur (op maandag de 24ste tot 17.00 uur), op beide kerstdagen is Bernardo’s gesloten. Verdere informatie en bestellingen via www.bernardo.nl of telefoon 0318-652006.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie