Handbalsters begrijpen boodschap coach Petra Hermans

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,Een wedstrijd die we moeten kunnen winnen, moeten we ook winnen." Dat was de visie van coach Petra Hermans voorafgaand aan de thuiswedstrijd van de handbalsters van Reehorst tegen UDI.

De Arnhemse ploeg staat onderaan in de tweede klasse en moest dus een te pakken tegenstander zijn. Gelukkig voor Hermans begreep haar ploeg de boodschap. Na een gelijkopgaande eerste helft, schakelde Reehorst in de tweede helft over naar een hogere versnelling, waardoor UDI het niet meer kon bijbenen. Reehorst won gemakkelijk met 21-13.

Met deze overwinning sloten de vrouwen de eerste helft van het seizoen in de middenmoot af. Komend weekend komt HV Zwolle op bezoek. Een mooie gelegenheid om deze prestatie te herhalen.

Doelpunten Reehorst: Kim de Quay en Loes Temme 5, Anneke van Oel en Anuschka van der Vegt 4, Marjolein Cohen 2 en Charissa Gibbs 1.