Thomas Berends algeheel clubkampioen Sportschool Venendaal

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - De Judo Clubkampioenschappen bij Sportschool Venendaal kende een 'bijna' voorspelbaar slot. Thomas Berends werd voor de derde keer Clubkampioen Alle Categorieën en is daarmee een waardig opvolger van Gerben Koops.

Gerben en Huibert zijn de kampioenen van de afgelopen 5 a 6 jaar: en dan nu Thomas Berends. Thomas is met zijn 20 jaar nog jong en kan nog vele keren de titel winnen. Hij versloeg in de voorronden Jens Boersma en in de finale was hij te sterk voor Yorick Hallers.

Bob Kroon werd door de Judo-leraren van de sportschool gekozen tot Judo Talent van het Jaar. Bob Kroon traint bij Cent Scherpenisse in Ede-Rietkampen. En is samen met zijn zus Frederique bezig met een mooie reeks resultaten bij judotoernooien. Hij ontving een wedstrijdjudopak met zijn naam er op geborduurd. Tevens werd Bob Kroon Clubkampioen.

De Clubkampioenen van dit jaar zijn: 10-11 jaar; -30 kg Joost Venendaal, -34 kg Bob Kroon, -42 kg Mohammed Benali en 42+kg Erthan Demirel; 12-15 jaar: -36 kg Sjoerd Venendaal, -45 kg Rob de Leeuw, -55 kg Brenda van de Wetering; 55+ Jacco Overeem. Senioren: -73 kg Yorick Hallers, 73+ kg Thomas Berends en Alle Categorieën: Thomas Berends.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie