Kerst met koor Jubilate in Oude Kerk

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Traditiegetrouw verzorgt zangkoor Jubilate een Kerstconcert. Die vindt plaats op maandag 24 december in de Oude Kerk aan de Grotestraat om 19.00 uur.

Het thema van de avond is ‘Jezus kwam op aarde!’. Naast het optreden van het koor is er ook voldoende ruimte voor samenzang van bekende kerstliederen. Door het koor worden onder meer de liederen In de stad van Koning David, Klokkenzang, Stil in die nacht, Nowell, Jezus kwam op aarde, een gedeelte uit het kerstoratorium Een Nieuw Begin van Johan Bredewout, Stille Nacht en Ere zij God gezongen.

Het programmaboekje à € 1.00 tevens bewijs van toegang is verkrijgbaar bij Warenhuis Geels-Ede , Boekhandel F. Hardeman en ’s avonds in de kerk. Er zal een collecte gehouden worden ter bestrijding van de onkosten.

Op Tweede Kerstdag is er in de Nieuwe Kerk aan de Verlengde Maanderweg een jeugdzangdienst met jeugdkoor Jong Jubilate en jongerenkoor Sjamacha. Muzikale begeleiding wordt onder andere verzorgd door een combo, bestaande uit Harry Stijf (piano), Esther de Waard (dwarsfluit), Asjon van den Andel (trompet) en Erik Besselsen (basgitaar). De dienst begint om 9.30 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie