Kleine winterexpositie bij Jissy Keuenhof

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Na een rustige zomer in de beeldentuin van kunstenares Jissy Keuenhof aan de Lunterseweg 23, wordt het weer eens tijd voor een paar open dagen. Deze zomer heeft Keuenhof exposities gehad door het hele land en in Duitsland.

Ook heeft de Edese in juli een masterclass ‘The Figurative Sculture’ gevolgd aan The Florence Academy of Art, een opleiding die zich gespecialiseerd heeft in realisme. Resultaat van deze inspanningen zijn te zien in de beeldentuin. Deze maand heeft Keuenhof een kleine winterexpositie ingericht waarbij de nadruk ligt op de keramiek. Nu alle bloemen zijn uitgebloeid is het de bonte keramiek die de tuin moet opvrolijken.

Naast de bekende loopvogels en zitkippen heeft de Edese een heel nieuwe serie draken gemaakt. Ondanks de stekels zijn het toch heel aardige dieren. Voor een voorproefje kan worden gekeken op www.jissy.nl. In het atelier zijn diverse kleinere werken te zien.

u Open dagen: zaterdag 15 december van 14.00 tot 17.00 uur en zondag 16 december van 14.00 tot 17.00 uur. Bellen voor een afspraak is ook mogelijk: 0318- 636726

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie