Party met René Schuurmans

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN – De Ravenkelder van Zalencentrum De Prinsenhof aan de Barneveldseweg 16 is zaterdag 15 december weer het decor van een Golden Oldies Dance Party. Speciaal voor de oudere jongeren wordt ieder kwartaal een avond georganiseerd waarop dansbare muziek uit de jaren zeventig tot heden wordt gedraaid.

Op deze swingende avond wordt de bezoeker door de zanger Ronald J.C. Kooij meegenomen op een reisje door de tijd. De party start op muziek uit de roerige jaren zestig. Naast het gebruikelijke soul en discorepertoire, zal hij ook ruimte houden voor eigen verzoeknummers. Deze show wordt ondersteund met diverse decordelen en een kleine lichtinstallatie. Als klap op de vuurpijl volgt aan het eind van de avond een spetterend optreden van de landelijk bekende René Schuurmans, die naast covers als ‘Delilah’ ook eigen nummers ten gehore zal brengen, waaronder de swingende hits ‘Als ik haar zie’ en ‘Hele hela hoo’.

u De entree is tien euro en de zaal gaat open om 21.30 uur. Natuurlijk wordt er weer rondgegaan met ouderwets lekkere hapjes. Info en voorverkoop is verkrijgbaar bij Zalencentrum De Prinsenhof, tel 0318-482838.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie