Bovendeert wil verbouwen

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

De schoenenwinkel vestigde zich in 2001 in Ede centrum, maar de wortels liggen in Brabant. Bovendeert is een Brabantse schoenenhandelaar met inmiddels dertien vestigingen in Nederland. In Ede is Ton van Rijswijk de filiaalmanager en in Veenendaal is haar man Rumex de manager van Bovendeert.

Aangetrokken

,,Ede heeft ons altijd al aangetrokken en we wilde graag een winkel in het centrum beginnen. Op een beurs kregen we te horen dat Janssen schoenen in Ede wilde stoppen en daar zijn we achteraan gegaan. Na een aantal gesprekken waren eruit en in maart 2001 hebben we de Bovendeert winkel geopend”, aldus Ton van Rijswijk.

Goed advies

Het mooie van het vak schoenenhandel vindt zij ,,het omgaan met de klanten en ze een goed advies geven om de juiste schoenen te kopen. Wij besteden er de nodige aandacht aan om klanten de juiste schoenen te leveren. In eerste instantie kijken we naar de voeten en of men steunzolen draagt. Op schoenen moet je lopen en dan is het belangrijk dat ze comfortabel aan de voeten zitten. Belangrijk zijn ook de kinderschoenen, een niet goed zittende schoen kan later nadelige gevolgen hebben. Bij een kinderschoen is met name de breedte belangrijk. Kinderen met een smalle voet kun je niet op brede schoenen laten lopen en omgekeerd ook niet.”

Bekende merken

Binnen de winkel treft men een keur aan merkschoenen aan. Voor mannen van Lier, van Bommel, Floris, Clarks, Ecco, Mephisto en Panama jack. Voor de vrouwen zijn er de merken Ara, Ecco, Espri, Durea, Waldläufer, Lamica en JJ en ook de jeugd kan kiezen uit tal van bekende merken.Voor de kleintjes zijn er de merken Petit Shoes, Gattino, Mexx, Geox, Giga, Australian en Kanjers.

Voor elke beurs

Naast het aanbod in schoenen treft men in de winkel een ruime keuze in tassen en de nodige fournituren. ,,Kiest men voor een schoen van Bovendeert dat heb je ook voor kwaliteit gekozen”, aldus de manager. ,,Wij proberen voor elke beurs schoenen of laarzen te leveren waarmee de klant tevreden is. Daarbij staat de kwaliteit hoog in het vaandel. Dat is ook van toepassing voor schoenen of laarzen voor de jeugd. Op dit moment zijn bij de ‘meiden’ de pumps zeer in trek, daarin hebben wij een zeer ruim assortiment in diverse kleuren en uitvoeringen. In de loop van de jaren is gebleken dat de kinderhoek aanpassing vereist door hem ruimer te maken. Dat is één van de redenen dat we gaan verbouwen om de kinderhoek te verdubbelen, net als de tassenafdeling. En we gaan de kassa verplaatsen om alles ruimer van opzet en overzichtelijker te maken”, besluit Ton van Rijswijk.

Bovendeert Schoenen

Maandereind 11 Ede

Tel. 0318-653978

EDE - Zeg Bovendeert en je zegt schoenen. In verband met een op stapel staande verbouwing is er een verbouwingsopruiming die de nodige klanten aantrekt.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie