Super de Boer gaat ‘Bungelen’

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Super de Boer is gestart met een nieuwe Bungelactie. Zestien gloednieuwe Bungels, in kerstoutfit, spelen tijdens de drukke kerstperiode een belangrijke rol in de winkels van de supermarktketen. Deze actie, die loopt tot en met 16 december, is het vervolg op het grote succes van de Bungelactie eerder dit jaar. De Bungels zijn pluchen sleutelhangers die dit keer bijvoorbeeld een kerstmuts of een gewei dragen.

Naast de 16 gratis Bungels, zijn er bij deze actie 3 soorten XL-Bungels van 40 cm te verkrijgen door betaling van een Rocks’ Vijfje of voor 5,99 euro. De Mega Super Bungel, Pluis de Kikker, van 175 cm is een waar collectors item. Elke vestiging van Super de Boer heeft maar één exemplaar in huis. Via een kleurplatenwedstrijd, kunnen de klanten meedingen naar één van deze Mega Super Bungels. Maar ook via de website www.bungels.nl en het magazine Lekker Leven worden een aantal Mega Super Bungels weggegeven.

Eerder dit jaar is gebleken hoe razend populair de Bungels zijn. Bij de vorige actie had Super de Boer maar liefst viermiljoen Bungels op voorraad. Deze waren binnen zes weken tijd allemaal vergeven. Kinderen konden toen op een speciale ruilbeurs toch nog hun collectie compleet maken. Ook op zaterdag 29 december is er een bungelruilbeurs bij Super de Boer.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie