Kerstmarkt bij De Koepel in Buurtbosch

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN -Voor de vijfde keer wordt de kerstmarkt gehouden in en rondom De Koepel in het Luntersche Buurtbosch. Dit gebeurt zaterdag 15 december vanaf 14.00 uur.

Heel veel vrijwilligers zetten zich weer in, want zonder hen is het voor de kerstmarktcommissie niet mogelijk zo'n groot evenement te organiseren. ,,We zijn er weer in geslaagd om nieuwe elementen toe te voegen en de organisatie nog beter te laten verlopen'', aldus een organisator.

,,Het muziekprogramma klinkt als een (kerst)klok, de knutseltent voor de kinderen wordt weer door ervaren knutselaars gerund, de Koepel is weer prachtig versierd door de basisscholen De Triangel en De Sprong. U kunt een kopje koffie drinken in onze gezellige koffietent en natuurlijk langs alle leuke kraampjes slenteren, waar u onderweg vast nog verrast wordt door zanggroepen.''

De lampionnenoptocht vertrekt om 17.00 uur vanaf het parkeerterrein van restaurant De Lunterse Boer aan de Boslaan. Lampionnen zijn gratis, zolang de voorraad strekt.

Het 'openbaar vervoer' vertrekt vanaf 14.00 uur bij het station. In samenweking met de middenstandsvereniging rijdt er ook een treintje vanaf de Rabobank naar De Lunterse Boer. Hier kan men overstappen op een kleinere huifkar of wandelen naar De Koepel.

,,We hebben een eigen parkeerterrein voor auto's aan de Boslaan. Let op de borden en volg de aanwijzigingen van de verkeersleiders. We raden de bezoekers van onze kerstmarkt aan zoveel mogelijk op de fiets te komen. Het Pinetum aan de Boslaan is ook vanaf 14.00 uur geopend.''

Voor hen die de commissie financieel willen steunen, is er een rekening geopend: 93.57.56.981 van Stichting Het Luntersch Buurtbosch ten gunste van de Kerstmarkt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie