Voorlichting over voeding bij Palliatief Centrum

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Wat is gezonde voeding? Wat doe ik als ik eigenlijk geen trek heb? Hoe zit het met voeding en mijn medicijnen? Voor mensen met een ongeneeslijke ziekte zijn dit belangrijke vragen. Het Palliatief Centrum in Bennekom houdt daarom op maandag 17 december een voorlichtingsbijeenkomst.

Diëtiste Peggy Merino Enklaar van Opella zal van 10.00 tot 11.30 uur informatie geven over het belang van gezonde voeding. Belangstellenden en mantelzorgers kunnen terecht aan de Boerhaavelaan 1 in Bennekom. Dit is de ingang van de Halderhof. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Mensen die specifieke informatie wensen over het Palliatief Centrum kunnen maandag en donderdag contact opnemen met Brigitte Bartels, oncologieverpleegkundige van het Palliatief Centrum te Bennekom, telefoon 492166.

In Bennekom is dit centrum open op maandag en donderdag en in Wageningen op woensdag. Hier worden drie vormen van zorg aangeboden: dagzorg, mantelzorgbegeleiding en een inloopfunctie. Er is een multidisciplinair team beschikbaar voor advies bij de organisatie van zorg, advies en behandeling bij allerlei lichamelijke symptomen, psychosociale begeleiding, enzovoort.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie