Techniek voor werken met handicap in kaart

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Voor mensen met een handicap is het nu mogelijk om een compleet overzicht te krijgen van alle technische mogelijkheden voor hun (toekomstige) werksituatie. Tot op heden was het een probleem in het arbeidsre-integratieproces om te weten welk hulpmiddel beschikbaar is om als gehandicapte weer aan het werk te kunnen. De website www.handicapenwerk.nl biedt voor zowel gehandicapten als werkgevers en arbeidsre-integratiebedrijven een breed inzicht in de beschikbare technische oplossingen.

Het aanbod hulpmiddelen voor mensen met een handicap groeit momenteel zeer sterk. Op handicapenwerk.nl zijn tevens de nieuwste producten te vinden die essentieel zijn voor de arbeidsre-integratie van mensen met een handicap of beperking. Dit nieuwe concept is een initiatief van een aantal vooraanstaande leveranciers van hulpmiddelen voor mensen met een handicap.

De website zal op dinsdag 11 december om 14.00 uur in het congrescentrum de Reehorst te Ede, in samenhang met een minisymposium, gelanceerd worden. Diverse sprekers waaronder de heren Hans Kamps (voormalig voorzitter van de SER-commissie Wajong-rapport, voorzitter van het Kenniscentrum Crossover) en Vincent Bijlo (Cabaretier en Ambassadeur van de SZW campagne 'Geknipt voor de juiste baan') zullen invulling geven aan het thema “handicap en werk”.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie