Edenaren opgepakt in Arnhem

16 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Door de Arnhemse politie zijn in de nacht van zaterdag op zondag zeven aanhoudingen verricht tijdens het toezicht op de horeca in de Arnhemse binnenstad.

Even na drie uur werd op de Pauwstraat een 22-jarige man uit Utrecht aangehouden wegens vernieling. De man zou in een horecazaak een stoel vernield hebben. Rond vier uur werd op de Korenmarkt een 23-jarige Arnhemmer aangehouden. De man weigerde weg te gaan nadat agenten moesten optreden bij een opstootje. Even later werd eveneens op de Korenmarkt een 22-jarige Arnhemmer aangehouden wegens belediging van agenten.

Rond half vijf meende een 26-jarige man uit Putten ook een duit in het zakje te moeten doen door agenten uit te schelden die op de Rozemarijnsteeg bezig waren met een bekeuringsituatie.

Even voor vijf uur gooide een 25-jarige Edenaar op de Varkensstraat een blikje naar een politiewagen. Schade was daarbij niet ontstaan, maar de man bleek nog wel achterstallige boetes te hebben openstaan.

Kort daarna werd eveneens op de Varkensstraat een 20-jarige Edenaar aangehouden die na wangedrag door de politie gesommeerd was weg te gaan. De man weigerde waarop hij ook werd aangehouden. Alle verdachten zijn in de loop van zondagochtend vrijgelaten met een proces-verbaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie