Gosbert Kok plaaggeest Blauw Geel'55

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Het blijft zwaar weer voor de manschappen van Blauw Geel'55. Het oude jaar had zo mooi uitgeluid kunnen worden met een overwinning op Zwart Wit'63. Het mocht niet zo zijn. De formatie van Jan Veldhuizen werd in Harderwijk met 3-0 aan de kant geschoven.

Grote kwelgeest voor de Blauwgelers was Gosbert Kok. De speler van Zwart Wit scoorde alle drie de doelpunten voor de thuisclub. Ook bleek Kok goed te kunnen mopperen. Wegens commentaar op de leiding kreeg Kok eerst geel. Toen hij daarna nog steeds zijn mond niet hield, kon Gosbert Kok iets eerder dan gepland de kleedcabines opzoeken.

Het spel van de Blauwgelers was niet onaardig. Door geklungel in de defensie kon Zwart Wit met 2-0 de leiding nemen. Al na vijf minuten stond het vizier van Kok op scherp bij een elfmeter na een overtreding van Dick Hoefakker:1-0.

Nadat Hoefakker op de paal had geschoten, was het andermaal Kok die toesloeg: 2-0. In de tweede helft probeerden de Edenaren wel wat aan de achterstand te doen. Toen Kok numero drie scoorde zat de wedstrijd op slot.