Kostbare punten voor SDS'55

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - SDS'55 pakte drie kostbare punten tegen Redichem. In de eerste helft zag het daar niet meteen naar uit. Na een 1-0 achterstand sloegen de Wekerommers na de pauze toe: 1-3.

Het had helemaal een mooi middagje kunnen worden als DVOV ook punten had gemorst. Verrassenderwijs won de ploeg uit Velp met 3-2 van Otterlo. Daardoor heeft SDS nog geen afstand kunnen nemen van de degradatiezone. Maar het spel van de laatste tijd, belooft veel goeds.

In de eerste helft kwam Redichem aan de leiding door een treffer van Ronald de Jong: 1-0. Meer dan een kopbal op de lat van Dennie Kelderman zat er voor de rust niet in voor het team van Henri ten Klooster.

Na de hervatting tapte SDS uit een ander vaatje. Ook werd de slag op het middenveld gewonnen. Evert Jan van Luttikhuizen mikte de bal van vijfentwintig meter afstand tegen de touwen: 1-1. Het smaakte naar meer. Bij een vrije trap plaatste Jos van Harten de bal langs het muurtje en in het doel: 1-2. Vlak voor tijd slalomde Maarten van den Top als een volleerd skiër door de defensie van Redichem: 1-3.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie