Otterlo moet nu naar beneden kijken

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - ,,Een onnodige nederlaag.'' Zo noemde Peter van Eck het 3-2 verlies van Otterlo bij DVOV. ,,Wij misten een aantal uitgespeelde kansen. Aan de andere kant gaven wij twee doelpunten weg, en kregen ongelukkig een derde tegen. Heel typerend.''

,,Op de inzet was niets aan te merken'', vervolgt Van Eck. ,,Alleen moeten we slimmer en meer in de organisatie spelen. Niet alleen met de benen, maar ook met het hoofd.''

Halverwege was het 2-1. Wilco Thedinga scoorde de twee Velpse doelpunten. Daar tussen door was Jannes Prins succesvol. ,,Vooral de twee helft waren wij veel beter'', had Van Eck gezien. Zo mikte Niels Blotenburg op de paal en faalde Laurens Foekens. Via opnieuw Prins kwam Otterlo vijf minuten voor tijd langszij.

,,En dan wordt het vanaf de aftrap na een gigantische ketser 3-2 door Thedinga'', mopperde de trainer. ,,Dat is heel zuur. Zeker omdat je nu na de winterstop naar beneden moet kijken. Ik had liever naar de nummers twee, drie en vier gekeken.''