Heikamp verenigingsmanager

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Voetbalvereniging Ede/Victoria en hoofdtrainer Gerrit Heikamp hebben in goed overleg besloten dat Heikamp na de winterstop een andere rol zal uitoefenen voor de voetbalclub. Gerrit Heikamp zal voor Ede/Victoria onder meer werkzaamheden gaan verrichten voor het onderzoek naar de fusiemogelijkheden met KSV Fortissimo.

Gerrit Heikamp gaat bij Ede/Victoria de functie van verenigingsmanager vervullen. De overgang van Heikamp naar Kesteren zal voor de samenwerking op lange termijn geen belemmering vormen. Mochten de fusiebesprekingen nog niet voor de zomer 2008 rond zijn, en hij inmiddels trainer is in Kesteren, blijft Heikamp als het aan hem ligt beschikbaar om Ede/Victoria behulpzaam te zijn.

Jan Voois en Glenn Crawfurd zullen na de winterstop als trainer/coach de eerste selectie van Ede/Victoria gaan begeleiden. Glenn Crawfurd was hiervoor al eens door Gerrit Heikamp benaderd. Beide personen zijn enthousiast om de begeleiding van het elftal op te pakken, zo zegt het bestuur van Ede/Victoria in een persbericht. ,,Zowel het bestuur van de voetbalvereniging als Gerrit Heikamp zijn van mening dat de genomen beslissing juist is.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie