Slordig DVO boekt belangrijke zege

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - DVO heeft dit kalenderjaar met een overwinning afgesloten. Ondanks de 10-16 zege is het achttal van trainer Daniël Beekmans de klap van afgelopen twee weken nog niet helemaal te boven. De Bennekomse zaalkorfballers waren te slordig en hadden misschien wel geluk dat ze tegen het zwakke SSS speelden. Het gelijkspel tegen GKV en het verlies vorige week tegen Antilopen is daarmee nog niet helemaal vergeten. ,,We hebben toch een tikkie gehad", concludeerde Beekmans.

Aanvoerder Ruben Wieser sprak vooraf al van een redelijk opmerkelijke wedstrijd. ,,Normaal gesproken zijn wij toch twee klassen beter. DVO is vorig seizoen gedegradeerd en SSS gepromoveerd, ik verwacht niet al teveel problemen", voorspelde de captain. Problemen waren er ook niet voor de Bennekommers, maar het verliep wat moeizaam aan Bennekomse kant.

,,SSS had natuurlijk al in eerder wedstrijden flinke nederlagen geleden met uitslagen boven de dertig. Dat wordt dan vooraf misschien ook wel van ons verwacht, maar dat zat er vandaag zeker niet in", blikte Beekmans terug. ,,We waren te slordig met name in de afronding waardoor de scores uitbleven."

DVO gaat het nieuwe jaar met een gedeelde derde plaats (samen met GKV) in. Concurrenten Antilopen en Albatros wisten ook weer te winnen, waardoor de achterstand drie punten blijft op eerstgenoemde.

Beekmans hoopt in de korte periode van rust de koppies weer leeg te krijgen. ,,We trainen lekker door richting onze eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. Ik kan dan ook weer wat anders proberen en ik hoop dat we dan weer fris kunnen beginnen op 5 januari."

Dan speelt het achttal van Beekmans tegen Fortis, dat pas een keer wist te winnen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie