Reehorst'45 kandidaat voor de titel

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Reehorst'45 boekte een uitstekende overwinning op Vogel (23-7).

De Edese zaalkorfballers startten fel en stonden binnen twee minuten twee doelpunten voor. Vogel had het moeilijk omdat Reehorst veel druk gaf op het afstandsschot.

De thuisploeg was erg zuiver, met name Gerben de Nooij en Nicole de Lugt. Bij een stand van 18-4 waren er nog tien minuten over. Reehorst had het vizier goed staan en scoorde nog vijf keer. De Edenaren staan nu ongeslagen bovenaan en zijn dus favoriet voor het kampioenschap. Op plaats twee staat Vogel met een punt minder en een wedstrijd meer.

Scores Reehorst: Gerben de Nooij 5x, Nicole de Lugt 5x, Annereinou Dijkstra 3x, Coen Janssen 3x, Klaas Romkes 2x, Maikel Berends 1x, Hanneke van Eden 1x, Dieke Verhoek 1x, Trudis Bok 1x en Patrick van de Haar 1x.