Handbalsters Reehorst stunten tegen Zwolle

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - De Edese handbalsters hebben de gasten uit Zwolle zaterdagavond een kater bezorgd. Als deze ploeg namelijk de punten had gepakt, had het naast Duiven de kop van de tweede klasse aangevoerd. Reehorst weigerde echter aan dit feestje mee te werken en zette van meet af aan de Zwolse ploeg onder druk. Waar uit nog met 16-11 verloren werd, was het nu nagenoeg andersom: Reehorst won met 15-11.

De voorbereiding voor de wedstrijd was goed. De Edese ploeg was op de hoogte van de kracht van Zwolle en anticipeerde daar goed op. De aanvalsters van Zwolle, bekend om hun krachtige afstandsschoten, werden kort verdedigd, waardoor zij uit hun spel raakten. Aan de andere kant werd de Zwolse keepster afwisselend vanuit de hoek en van afstand bestookt, waardoor Reehorst halverwege al met 8-6 leidde.

Na de veldwissel leek Zwolle terug te komen. Bij Reehorst zit echter het venijn vaak in de staart. Door de mandekking van Loes Temme kwam Anneke van Oel vrij. Zij benutte de ruimte en wist in de slotfase enkele doelpunten te maken waardoor zij de eindstand op 15-11 bracht.

Doelpunten Reehorst: Loes Temme 5, Anuschka van der Vegt 4, Kim de Quay en Anneke van Oel 2, Sandra van Zetten en Melissa Jooren 1.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie