Reehorst worstelt met Gazellen, arbitrage en zichzelf

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - De handballers van HV Reehorst krijgen voor de kerstborrel nog een kans om een zwakke eerste helft van de competitie dragelijk te maken. En dat is zaterdag tegen Jupiter’75 uit het 'Brabantse Land'. Gezien het vertoonde spel van zaterdag tegen Gazellen (20-27) zal dat niet meevallen, want Jupiter is inmiddels een van de drie koplopers uit de regionale klasse.

Nu troffen de Edenaren het niet, want het koppel scheidsrechters dat eerder de wedstrijd in Apeldoorn tegen Achilles floot, traden tegen Gazellen weer op, en deed dat net als de andere keer ondermaats.

Reehorst en Gazellen hielden elkaar redelijk in evenwicht, maar toch konden de mannen uit Doetichem een gaatje slaan 12-9. De tweede helft was een kopie van de eerste. Reehorst lette teveel op de scheidsrechters, in plaats van op het eigen spel, morste diverse strafworpen en zodoende konden de Doetinchemmers gemakkelijk tot winst komen.

Scores: Jeff de Quay 9x, Robbert van Oel 4x, Jos Boers 3x en Jeroen de Wit, Josha Sietsma, Mike vd Berg en Stef Korporaal 1x

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie