Brezan overhandigt eerste kalender 2008 aan Rally For Kids

20 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - De jaarlijkse kalender van Brezan staat voor 2008 geheel in het teken van Rally For Kids. Sinds Brezan Automaterialen in juni 2007 hoofdsponsor van Rally For Kids is geworden, is men op alle evenementen aanwezig geweest.

Mede dankzij de financiële steun van Brezan heeft Rally For Kids er voor kunnen zorgen dat de Kids en hun familieleden hebben genoten van prachtige evenementen zoals het RAM-festival in Rotterdam, de Nederlandrally in Barneveld en de eigen circuitdag in Niederrhein. De vaste Rally For Kids fotografen Bert van Dijk en Erwin van Schoonhoven hebben op verzoek van Brezan hun mooiste foto’s van dit seizoen geselecteerd en hiervan is een schitterende kalender samengesteld.

Vorige week werd het eerste exemplaar door Louiz Prinsen van Brezan overhandigd aan Hans Jansen, secretaris van de stichting Rally For Kids. De kalender is een grote oplage van maar liefst 13.000 stuks gedrukt en wordt via het netwerk van Brezan verspreid. Bent u geïnteresseerd in een kalender, dan kunt u daarvoor bij het dichtstbijzijnde filiaal van Brezan terecht. Kijk ook voor meer informatie op www.rallyforkids.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie