Van waterpijp en wierook tot Boeddhabeeld

24 december 2007 om 00:00 Nieuws

,,Iemand die wel eens op vakantie is geweest in het Oosten is ook zeker in aanraking gekomen met waterpijpen. In onze winkel hebben we Egyptische waterpijpen, die naast een decoratieve aanvulling voor in huis ook lekker in gebruik en onderhoud zijn. Wil men er een aanschaffen dan geven wij een uitgebreide voorlichting en laten hem uitproberen om te genieten van de smaak”, aldus de eigenaresse.

Binnen de winkel heeft men altijd waterpijptabak en kooltjes op voorraad en ook de losse onderdelen zijn te kust en te keur. ,,Wij geven de kopers een uitgebreide instructie mee zodat men thuis niet voor verrassingen komt te staan. De waterpijptabak is op basis van tabak met daaraan toegevoegd allerlei soorten fruit, drop en cappuccino, en is zonder teer en drugs”, laat Petra weten. ,,Waterpijptabak bevat een nicotinegehalte van 0.02 procent waardoor de waterpijp een gezonde tegenhanger is van het roken van alle andere tabakswaren. Wie zoekt naar een gemakkelijke manier om te stoppen of te verminderen met roken is bij ons aan het goede adres”, is Petra van mening.

Boeddhabeelden

Volgens de eigenaresse steekt er achter elk Boeddhabeeld een verhaal of betekenis. ,,Als de betekenis en de Boeddha mensen aanspreekt dan helpen wij graag zoeken naar het juiste beeld voor de juiste persoon. Wij hebben Boeddha in brons, hout en polystone en voor elke beurs en hebben honderd procent weer- en vorstbestendige Boeddhabeelden. Deze gieten of marmeren beelden zijn uitermate geschikt voor in de tuin of op het balkon, maar men kan ze natuurlijk ook gewoon binnen zetten.”

Binnen de winkel treft men ook een uitgebreid assortiment wierook aan. ,,Wij hebben maar liefst 83 soorten wierook en wierook kegeltjes, dus keuze genoeg.” Volgens Petra is Sabai Olie een product dat zeer geschikt is voor de verzorging van de huid als voor het masseren van het lichaam te gebruiken. De olie wordt uit een boom getapt met de heerlijke geur van lotus en jasmijn. De olie is zeer geschikt voor de verzorging van een droge huid, diverse huidaandoeningen zoals, eczeem, psoriasis en netelroos en is een weldaad voor tere kinderhuidjes.”

Nieuw in de winkel zijn ook de draaitorens met cadeaukaarten met een edelsteen en Engelen kaarten. ,,Deze kaarten zijn zeer in trek, het zijn gewoon schilderijtjes en mooi om te versturen of om in te lijsten en we hebben ook ons assortiment gezondheidsstenen uitgebreid”, besluit de enthousiaste onderneemster.

Petra’s Oosterse Markt

Bellestein 93a Ede

Tel. 0318-640254

EDE - Petra Metzke opende op 14 april 2006 haar winkel in winkelcentrum Bellestein in Oosterse artikelen. Ze gaf haar winkel de naam Petra’s Oosterse Markt. ,,Het Indonesische, Chinese en Turkse volk trekt mij aan en Boeddha heeft bij mij een bijzondere klank, daar zit een bepaalde filosofie achter. Ik heb die landen ook wel eens bezocht en kennis gemaakt met hun gebruiken”, aldus Petra.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie