Juiste man op juiste plaats

24 december 2007 om 00:00 Nieuws

Er zijn reeds zestien medewerkers aangenomen, van wie er op dit moment zes in dienst zijn, de andere tien komen in januari en februari. En nog steeds is Van den Bosch op zoek naar assistent-accountants, zo laat hij weten. ,,Mijn ervaring in de accountancy en de grote vraag naar assistent-accountants heeft mij doen besluiten deze onderneming op te starten. Om de juiste mensen op de juiste plek te brengen.”

Praktijkervaring

,,Praktijkervaring is voor mij het belangrijkste. Je kunt er met een hoofd vol kennis in de praktijk soms niets van terecht brengen, terwijl personen met een praktijkervaring wel weten wat er gebeuren moet. Daarnaast brengen wij onze assistent-accountants intern naar een bepaald niveau om daarna de praktijk in te gaan. Kandidaten met een praktijkervaring van minimaal een jaar of twee kunnen bij ons uitstekend terecht. En de groei die we door maken laat ook zien dat assistent-accountants weten wat ze willen.”

,,Wij richten ons op een brede markt om zo onze mensen afwisseling te geven en ze de mogelijkheid te geven op verschillende gebieden de uitdaging aan te gaan. Hierdoor kunnen medewerkers bewijzen wat ze waard zijn. Wij werken niet met vaste codes met bijbehorende salarissen, iedereen wordt bij ons individueel beoordeeld op zijn kwaliteiten en ontvangt een salaris dat daarbij hoort. In de praktijk zie je dat echt iedereen er bij ons op vooruit gaat.”

Maatwerk

Van den Bosch & Partners levert ook maatwerk richting opdrachtgevers. Is er een bedrijf dat met hen in zee wil, dan gaan ze eerst een gesprek aan om zoveel mogelijk informatie in te winnen over wat men wil. Naar aanleiding daarvan bekijken ze wie de meest geschikte medewerker is om deze opdracht uit te voeren. Zo proberen ze de juiste match te maken. ,,De combinatie van een tevreden opdrachtgever en een tevreden medewerker geeft een tevreden ‘baas’”, stelt Van den Bosch met een glimlach.

Steeds meer assistent-accountants maken de overstap van de accountancy naar het bedrijfsleven. Bij het maken van die stap, wordt de baan bij de werkgever opgezegd, wat toch een risico met zich meebrengt. Zeker met de verantwoordelijkheid van huis en gezin. Wie dit wil kan dan ook beter eerst bij Van den Bosch op gesprek gaan. Zij zoeken dan een opdracht in het bedrijfsleven, waarbij de assistent-accountant vanuit een financieel veilige basis kennis kan maken met het bedrijfsleven. Mocht dit uiteindelijk toch niet bevallen, dan kan hij of zij zo weer terug als assistent-accountant.

,,Zo is iedereen beter af als hij bij Van den Bosch & Partners komt werken”, aldus Maaike Bakker, medewerker van het eerste uur.

Van den Bosch & Partners

Zuidplein 8 Ede

Tel: 0318- 69 70 70

contact@bosch-partners.nl

www.bosch-partners.nl

EDE - Van den Bosch & Partners in Ede is op dit moment 4,5 maand operationeel. In deze korte periode heeft het bedrijf een zeer opmerkelijke groei doorgemaakt.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie