Reehorst'45 als lijstaanvoerder het nieuwe jaar in

24 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - De korfballers van CKV Reehorst'45 hadden een makkelijke dag tegen Hilversum. De lijstaanvoerder won met 9-19 bij de rode lantaarndrager.

Toch was het zaak het hoofd erbij te houden. Pas na dertien minuten tekende Nicole de Lugt voor het eerste doelpunt, omdat er een beetje rommelig gespeeld werd. Daarna scoorde Reehorst als snel vier keer. De Edese had bij rust al een comfortabele voorsprong van 4-9.

Na de pauze bouwde de koploper de voorsprong gestaag uit. Patrick van de Haar, die speelde op de plaats van Maikel Berends, Nicole de Lugt en Coen Jansen namen veel doelpunten voor hun rekening. Hilversum verloor uiteindelijk met 9-19.

Reehorst staat nu drie wedstrijdpunten voor op de nummer twee, Vogel.

Scores Reehorst: Nicole de Lugt 4x, Coen Jansen 3x, Patrick van de Haar 3x, Gerben de Nooij 2x, Hanneke van Eden 2x, Annereinou Dijkstra 1x, Klaas Romkes 1x, Dieke Verhoek 1x.