Snel internet binnen handbereik voor buitengebied Gelderse Vallei Zuid

6 april 2018 om 14:57 lokaal Deel je nieuws

Goed nieuws voor inwoners van het buitengebied van een deel van de gemeenten Ede, Veenendaal, Rhenen, Rozendaal, Wageningen, Renkum en Arnhem. Snel internet is dichtbij! Glasvezel buitenaf start namelijk met de glasvezelcampagne en doet de inwoners en bedrijven in het buitengebied een aanbod voor glasvezel. Het gaat om circa 2.000 adressen die zich kunnen inschrijven voor een glasvezelabonnement. Als 50% voor 9 juli 2018 dit doet, legt Glasvezel buitenaf daadwerkelijk glasvezel aan.

Dat de vraag naar een goede breedbandverbinding in het buitengebied groot is, blijkt uit de campagnes die Glasvezel buitenaf heeft gevoerd. Al 23 succesvolle campagnes, waaronder in Gelderse Vallei Midden, zijn afgerond en overal is het benodigde deelnamepercentage gehaald. Inmiddels is de aanleg van glasvezel in verschillende gebieden in volle gang of maken mensen al gebruik van de diensten. Maar liefst 80.000 adressen kunnen na aanleg al beschikken over snel internet in het buitengebied.

Aanbod
Het aanbod voor de inwoners bestaat uit een abonnement bij een dienstaanbieder en een vastrechtvergoeding. Voor het abonnement kunnen inwoners en bedrijven kiezen uit verschillende aanbieders voor televisie, internet en telefonie. Voor de vastrechtvergoeding is de keuze uit een maandelijks bedrag van € 15,00 òf een eenmalige afkoop van € 1.900,00.

Aanmelden als ambassadeur
Glasvezel buitenaf werkt samen met ambassadeurs. Zij vormen een zeer belangrijke schakel in onze campagne en zijn medebepalend voor het slagen ervan. Ambassadeurs zijn inwoners die het belang van glasvezel voor het buitengebied zien en meehelpen om de campagne succesvol te laten verlopen. Mensen die ambassadeur willen worden, kunnen zich melden bij Glasvezel buitenaf via het e-mailadres info@glasvezelbuitenaf.nl. De komende periode zal Glasvezel buitenaf de inwoners en bedrijven informeren over het aanbod en ontvangen degenen die in aanmerking komen voor het aanbod, een uitnodiging voor de informatieavonden.

Meer informatie
Meer informatie is beschikbaar op de website glasvezelbuitenaf.nl.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie