Trainer Johan de Man naar WAVV

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Johan de Man wordt met ingang van het seizoen 2008/2009 de nieuwe trainer van WAVV. De Wageningse zondageersteklasser en de 40-jarige Veenendaler kwamen woensdagavond een eenjarig contract overeen.

,,Daar ben ik heel blij mee'', reageert de huidige trainer van Lunteren. ,,Zaterdag 19 januari had ik het eerste gesprek. De eerste indruk was heel goed. WAVV is een zelfde soort club als GVVV met een mooie achterban. Het is ook een gezonde en stabiele vereniging. Vervolgens was er woensdagavond een tweede onderhoud. Daar zijn we tot elkaar gekomen.''

Overigens was ook Lodewijk de Kruijf in de race bij WAVV, maar werd dus gekozen voor Johan de Man.

,,Tot dusverre volgde ik WAVV via de krant", bekent De Man. ,,Ook al omdat ik een aantal spelers ken. Zo heb ik met bijvoorbeeld Wim van Dijk nog samen gespeeld. Natuurlijk zal het even wennen zijn om in het zondagvoetbal actief te zijn, waar je dat altijd op zaterdag heb gedaan. Maar dat is gewoon een kwestie van anders indelen. Je moet daar flexibel mee omgaan.''

Roerig

WAVV kende een roerige eerste seizoenshelft. Trainer Wilco Klop werd ontslagen en vervangen door clubman Ton Bongers. Met 7 punten uit 10 duels staan de Wageningers op een tiende plaats in de eerste klasse E. ,,Ik heb begrepen dat men de boel weer aardig op de rit heeft. Ik ga er dan ook van uit dat WAVV eersteklasser blijft'', aldus Johan de Man.

De kans is aanwezig dat De Man in Wageningen opnieuw gaat samenwerken met Rob Hummelen. De huidige technisch coördinator van Lunteren is door WAVV gevraagd daar als teammanager te gaan werken. ,,Ik zou het toejuichen'', zegt De Man. ,,Bij Lunteren werken we prima samen.'' Hummelen zelf wilde niet reageren.

André Ribbers, vice voorzitter van Bennekom, liet weten dat de afspraak tussen Bennekom en Hummelen nog gewoon staat. Dat betekent dat de Otterloër met ingang van het komende seizoen manager commerciële zaken wordt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie