Sportstudio Body Perfection geheel eigen baas

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

Foe Aman wilde de eigendommen al eerder kopen. Omdat de eigenaar niet wilde verkopen had het echtpaar het plan opgevat om naar de Peppelensteeg, naar een perceel naast de moskee, te verkassen. ,,We hadden de plannen al klaar. Het perceel in de Peppelensteeg was voor ons gereserveerd. We hebben alles overwogen en toch maar besloten om hier te blijven. Waar we nu zitten kwam te koop. Je zit er al en waarom zou je dan weggaan. Eerder was het nooit te koop”, stelt Foe Aman.

EDE - Het gaat goed met Sportstudio Body Perfection. Al sinds 1993 zwaaien Carlo en Adelaine Foe Aman de scepter in de sportstudio aan de Vening Meineszstraat 3/B in Ede. Tegenwoordig is ook hun 21-jarige dochter Aisha en haar vriend in het centrum werkzaam. In alle jaren heeft Foe Aman veel verbouwd. ,,Kortgeleden hebben wij het hele pand gekocht. Alles, het woonhuis, Fantasy Island en Body Perfection. We zijn heel trots dat we het gekocht hebben”, zegt Carlo Foe Aman.

Alles willen de nieuwe eigenaren van Body Perfection van het begin af gaan opknappen. Overigens, in alle jaren als huurder zat men ook al niet stil. Want in die tijd is er al het een en ander veranderd in de sportstudio. Niet alleen de apparatuur bij Body Perfection is het modernste van het modernste. Zo’n acht jaar geleden heeft de binnenkant van Body Perfection al een ingrijpende opknapbeurt gehad. ,,Met de verbouw van de kantine zijn we al begonnen. Daar wordt een loungeroom van gemaakt. Vóór de open dag op zondag 3 februari moet de loungeroom klaar zijn.”

Het meest belangrijk vinden wij de entree en de kleedkamers, aldus Carlo Foe Aman. ,,Die worden drastisch verbouwd. Wij gaan met de tijd mee. We doen ons best om Body Perfection één van de modernste sportscholen van Ede te maken. In de zomer verbouwen we de buitenkant en de kleedkamers helemaal. Nu is het veel te druk om dat te doen. Door de vakanties is het in de zomer minder druk en kunnen wat dat dan mooi doen.”

Vijftigplussers

Body Perfection blijft zich ontwikkelen. In 2007 is men bijvoorbeeld gestart om zich meer te gaan richten op de vijftigplussers. En dat omdat men bij Body Perfection de idee had dat lang nog niet alle vijftigplussers de weg naar het fitnesscentrum weten te vinden. Veel vijftigplussers dachten, dat er alleen maar mensen naar een fitnesscentrum gaan om een gespierd lichaam te krijgen. ,,Er is veel meer te doen. Wij kunnen juist op een verantwoorde manier trainingen aanbieden om de ouder wordende mens hun dagelijkse activiteiten op een beter niveau te laten uitvoeren”, weet ook Carlo Foe Aman.

Alles wat een sportschool moet hebben heeft Body Perfection. ,,Tot aan afslanken en schoonheidsalon aan toe.” Body Perfection blijft bij de tijd. Meestal zijn daar de nieuwste snufjes op het gebied van de sport, schoonheid of het afslanken meteen ook beschikbaar. In februari start Body Perfection met Multi Well, een nieuwe afslankmethode.

De Multi Well methode en de speciaal hiervoor ontwikkelde apparatuur zijn het resultaat van vijftien jaar studie en onderzoek. De methode komt uit Frankrijk. ,,De Multi Well methode is een holistische benadering van de gehele persoon. Daarbij houd je rekening met de oorzaken van overgewicht en de gevolgen op het organisme. Om de gevolgen doeltreffend te kunnen behandelen, moet je natuurlijk eerst wel de oorzaken bepalen. Multi Well is dus een verstandig samenspel van diverse technische hulpmiddelen, rekening houdend met de fysische toestand van de persoon”, besluit Carlo Foe Aman.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie