Edesche Boys flink onderuit

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,Na de winterstop heb je de grootste kans op vreemde uitslagen. Zoals we tegen Eendracht weer aan de competitie zijn begonnen kan wel erg slecht worden genoemd. We hebben simpelweg gewoon verzuimd de kansen te benutten", had trainer Etienne Jansen van Edesche Boys gezien. Door de nederlaag ziet de ploeg de concurrenten voor de titel in de vijfde klasse weer verder uitlopen.

Het was dat ESA van AZ 2000 won, anders had Edesche Boys een slecht weekend beleeft. Op 10 februari staat de kraker tegen AZ 2000 op het programma voor de ploeg van Jansen, dan zal het spel veel beter moeten zijn. In de wedstrijd tegen Eendracht stond Edesche Boys bij rust al met 2-0 achter door doelpunten van Dennis Onck en Sam van den Hoven. Zelf mistte de ploeg kans op kans. Na rust speelde de " Boys" ook nog met een man meer en verzuimde Arjan Hardeman vanaf de stip te scoren: 2-0.