Aanhoudingen tijdens horecatoezicht Ede

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Door de politie van Ede zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie aanhoudingen verricht tijdens toezicht op horecabezoekers op en rond het Museumplein.

Even na middernacht brak er een vechtpartij uit in een horecazaak aan het Museumplein tussen enkele bezoekers uit Ede en Lunteren. Een negentienjarige Lunterenaar werd daarbij aangehouden, een achttienjarige Edenaar raakte gewond en moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. De politie onderzoekt deze zaak nog. Een 34-jarige Edenaar werd even na één uur opgepakt op De Halte. De man bleek een toegangsverbod voor het uitgaansgebied te hebben. Bovendien bleek hij een mes en een wapenstok op zak te hebben.

Een zestienjarige jongen uit Kootwijkerbroek werd rond kwart voor drie op de Telefoonweg in de kraag gevat wegens vandalisme en/of baldadigheid. Agenten waren er getuige van dat de knaap op straat een bloembak omgooide. Naast een bon zal de Kootwijkerbroeker een schadeclaim aan zijn broek krijgen. Alle aangehouden verdachten zijn na verhoor in de loop van zaterdag vrijgelaten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie