Harskamp deelt de punten

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Harskamp en Elspeet maakten er een lekkere pot van in de eerste wedstrijd na de winterstop. De twee ploegen waren goed aan elkaar gewaagd. De 2-2 uitslag gaf de krachtsverhoudingen in het veld goed weer.

Alleen leek er wel lang naar uit te zien dat de Harskampers met een 2-1 zege aan het langste eind zouden trekken. Pas in blessuretijd lukte het Elspeet om langszij te komen. Heel Harskamp baalde als een stekker toen Wilco Kok doelman Maurice Cozijnsen in de extra tijd passeerde: 2-2.

In de eerste helft was het lang wachten op een doelpunten. Toch viel er voor het publiek genoeg te beleven. Vier minuten voor de pauze konden de Harskampse armen in de lucht. Een ingooi van Gertin van den Berg kwam bij Arnand van Norel en dat betekende 1-0.

Na de rust kwam Elspeet al vlot op gelijke hoogte. Uit een hoekschop kopte Jaap van de Steeg keihard raak: 1-1, Door een lucky treffer kwam Harskamp andermaal aan de leiding. Laatste man Jan Kroes liftte de bal over z'n eigen doelman in het doel: 2-1. Wilco Kok gooide roet in het Harskampse eten: 2-2.